Tiltrotator

Swingotilt ®, Rototilt, tiltrotatoren osv. … Ja, kjært barn har mange navn, men faktum er at dette hydraulisk verktøy for gravemaskiner og traktorgravere er mer regelen enn unntaket i de fleste maskiner i arbeid og byggeplasser rundt Skandinavia.

 

Swingotilt ® ble utviklet utenom det vanlige rotator, og i midten av 1980-tallet kom den første Swingotiltarna under navnet SW1, SW2 og så videre. Det var ikke før på slutten av 1980-tallet at det virkelig tok av og ble interessant i Swingotilt ® som et verktøy. I mellomtiden, til dags dato, skjedde kontinuerlig utvikling på dette produktet, og det er nå et avansert verktøy av høy kvalitet «.
We-SMP Parts AB kalle disse de ST-modellene, som er en forkortelse av Swing O Vipp ®.

Swingotilt ® er et hydraulisk verktøy for gravemaskiner og traktorgravere fra 3 til 28 tonn. Swingotilt ® øker mulighetene og forvandler gravemaskin raskt til en meget fleksibelt verktøy transportør, som både øker maskinens bruk og lønnsomhet.

Swingotilt ® fungerer som en ball joint mellom gravemaskin pinnen, og en flette verktøyet, for eksempel en bøtte, og den kan enkelt og sømløst å komme forbi ulike hindringer, og også forenkler når du skal losse mye, plan, løfter osv. Det betyr at behovet for å flytte og manuell bistand er radikalt redusert. Bare sjåførens fantasien som setter grenser hva du kan bruke til å Swingotilt ®. I tillegg øker sikkerheten både for sjåføren, men for alle rundt gravemaskinen.

Swingotilt ® er utstyrt med en avansert og integrert kontrollsystem, der man gjør endeløs rotasjon og tilting opp til 40 ° i alle retninger mulig. Dette trinnet er gjort av sjåføren fra førerhuset ved hjelp av knappene integrert i normal spakene. Kontroll systemet er tilpasset til 12/24 volt, og passer for alle maskiner på markedet. Som en ekstra valgmulighet en proporsjonal kontrollsystem er tilgjengelig, hvor tilt og rotasjon styres trinnløst via valser bygd inn i maskinens styrespakene. Swingotilt også integrert grip moduler som er ekstrautstyr på ST6 modeller ST10, ST15, ST22 og ST28. Swingotilt ® leveres komplett med hydrauliske slanger, hydrauliske koblinger, ledninger og monteringsanvisning.
Katalog her


Swingotilt ® ST6 leveres komplett med hydrauliske slanger, elektriske koblinger, ledninger og monteringsanvisning. ST6 kan tilpasses den fl esta maskiner i sinstorlek og er tilgjengelig med de fleste typer snabbfästessytem, og med direkte øvre / nedre del.
3 til 6 tonns maskiner
Swingotilt ® ST10 leveres komplett med hydrauliske slanger, elektriske koblinger, ledninger og monteringsanvisning. ST10 kan tilpasses de fleste maskiner i sin størrelse og er tilgjengelig med de fleste typer snabbfästessytem, og med direkte øvre / nedre del.
6 til 10 tonns maskiner
Swingotilt ® ST15 leveres komplett med hydrauliske slanger, elektriske koblinger, ledninger og monteringsanvisning. ST15 kan tilpasses den flesta maskinene i sin størrelse og er tilgjengelig med de fleste typer snabbfästessytem, og med direkte øvre / nedre del.
8 til 15 tonns maskiner