Leica Disto D8

LGS_logo_web

Den mest allsidige laser avstandsmåleren i verden! Leica DISTO™ D8 er utstyrt med en digital Pointfinder, høyoppløselig 2,4” fargeskjerm, 360° helningssensor og bluetooth® teknologi og er en ener i verden som gir helt nye målemuligheter.

Disto_D8_front_pic_180x180  brukermanual  disto_flipbook_pic_85x120  Info
D8_tree_indirect_laser360° helningssensor
Kombinasjonen av vinkel- og avstandsmåling gjør det mulig å bestemme avstander der konvensjonelle metoder mislykkes.   Den horisontale avstanden kan også bestemmes hurtig og effektivt tvers gjennom hindringer eller om det står et tre i veien, selv om det ikke finnes noe reflekterende punkt. 
 
 D8_keyvisual_laser1Digital Pointfinder
Takket være den digitale Pointfinder-en med sin 4x zoom og høyoppløselige 2,4“ fargeskjerm kan du måle lange avstander hurtig og enkelt fordi du alltid ser målepunktet du sikter på.
D8_with_pda_corner_laserBLUETOOTH®
Med integrert BLUETOOTH® teknologi kan måleresultatene overføres trådløst og nøyaktig til Pocket-PC-er og PC-er. Dermed kan du enkelt behandle dataene i Excel®, Word®, AutoCAD® og andre programmer.
D8_with_tablet_PC Gratis programvare
Pakken produktet leveres i inneholder overføringsprogrammet “Leica DISTO™ Transfer” – det er enkelt å installere og omfatter automatisk oppdatering. En AutoCAD® plug-in gjør det enkelt å planlegge og tegne med AutoCAD® programmer.
D8_scope_of_deliver3

  • Hylster
  • Håndleddsrem 
  • 2 AA batterier 
  • Målplate
  • Håndbok / sikkerhetsinstruksjoner
  • Produsentens M-sertifikat i samsvar med DIN 55350-18-4.2.2
  • Hurtigstartguide CD med Leica DISTO™ Transfer for PC og PPC, AutoCAD® Plug-In
Egenskaper Dine fordeler
Måleområde på 0,05 m opp til 200 m; typisk nøyaktighet ± 1,0 mm Nøyaktige, hurtige og pålitelige målinger
BLUETOOTH® Feilfri og hurtig dataoverføring til Pocket-PC eller PC
“Leica DISTOTM Transfer” programvare leveres med Enkel overføring for ytterligere behandling i Excel®, Word®, AutoCAD® eller andre Windows-baserte programmer
AutoCAD® plug-In Praktisk uttegning når du bruker AutoCAD® programvare
360° helningssensor Mål alle helninger, selv overhengende
Digital Pointfinder med 4x Zoom og høyoppløselig fargeskjerm Praktisk måling av objekter på lang avstand, selv i sterkt sollys
Indirekte målefunksjoner med helningssensoren Bestem avstander til objekter som ikke kan måles direkte fordi de mangler reflekterende punkter
Måling av høydeprofiler Bestem punkthøyder og markprofiler