Leica Disto D510

LGS_logo_web

D510_FRONT_REFLECTION_180x180_picNYTT: Nye Leica DISTO™ D510 står for lett og uanstrengt utendørs avstandsmåling. Den unike kombinasjonen av digitalt kikkertsikte og 360° tiltsensor muliggjør målinger, som ikke er mulig med konvensjonelle avstandsmålere. I tillegg, med Bluetooth® Smart og attraktiv gratis apps, er du forberedt for fremtiden.
  • Kikkertsikte med 4x zoom
  • IP65 – støvtett og beskyttet mot vannsprut
  • 360° tiltsensor
  • Smart Horizontal Mode™
  • Høyde sporing
  • Bluetooth® Smart
  • Gratis App – Leica DISTO™ sketch
 Enkel og presis målretting – kikkertsikte med 4x zoom
Med kikkertsikte tar Leica DISTO ™ D510 målinger med perfekt presisjon og under ugunstige lysforhold. Dette er en avgjørende fordel når du arbeider ute i solfylt vær. Selv om den røde laserstrålen ikke lenger er synlig for det blotte øye, kan målet sees nøyaktig i trådkorset på skjermen.
UUbegrenset antall målemuligheter – 360° tiltsensor
Leica DISTO™ D510 er utstyrt med en 360 ° tiltsensor. Dette betyr at det ikke bare er mulig å måle vinkler, men horisontale avstander også! Kombinert med kikkertsikte, er målinger mulig til tross for at det ikke er noen reflekterende målpunkt tilgjengelig, f.eks når det er vanskelig å bestemme høyden av et tre eller ved måling av høyden av en reflekterende glassfasade. I disse tilfellene holder det ikke med en konvensjonell laser avstandsmåler.

.
Effektiv høydeprofil måling
Med denne funksjonen kan Leica DISTO ™ D510 vise avstander og høydeforskjeller til et etablert referansepunkt. Dette gjør det enkelt å raskt gjøre profilmålinger, uten å bruke mer kostbare målemetoder. Denne funksjonen kan også brukes til å sjekke om tverrbjelker er rette og jevnheten av eksisterende gulv.
.
Rask skissering – Bluetooth® Smart med app
Leica DISTO ™ D510 er i stand til mer enn bare måling. Måledata kan enkelt og nøyaktig overføres med integrert Bluetooth® Smart Technology. Den gratise appen ”Leica DISTO ™ skisse” støtter opprettelsen av skisser eller tabeller på iPhone eller iPad. Like lett kan målinger også legges inn på fotografier.

.
  Moderne ergonomi
Enklest mulig drift av komplekse målefunksjoner, er et must for Leica Geosystems. Leica DISTO™ D510 er tilpasset brukergrensesnittet til moderne mobiltelefoner. Resultatet: ekstremt lett og intuitivt!

Videre kan Disto™ D510 brukes under alle værforhold, den er støvtett og vanntett (IP65). Alle disse funksjonene kombinert med en rekkevidde på opp til 200 meter og nøyaktighet på ± 1 mm i henhold til ISO-standard 16331-1, gjør Leica DISTO ™ D510 uunværlig å ha som sitt viktigste verktøy.
  Tøff og enkel å rengjøre –  IP65
Laser avstandsmåleren kan brukes under alle værforhold, den er beskyttet mot vannsprut og er støvtett. Rengjøring under rennende vann er fult mulig.
ISO Standard 16331-1 – Standarden for laser avstandsmålere
For Leica Geosystems er det viktig at instrumentene ikke bare utfører perfekte målinger under prøver i laboratorium, men fremfor alt under arbeidsforhold som er hverdagen på byggeplasser. Dette er grunnen til at selskapet har i samarbeid med eksterne eksperter, utviklet en standard som laseravstandsmålere kan testes og sammenlignes med hverandre
brukermanual
disto_flipbook_pic_85x120