HIRADO hydraulisk kilesplitter N50W

Fjellsplitter

HIRADO har i mange år produsert hydraulisk fjellsplittere til virkelig gode priser.
De er i dag den største aktøren i Japan, og de er også en stor aktør i Nord-Amerika og Europa.
HIRADO har flere innovative løsninger, og deres hydrauliske splittere har brytekrefter som gjør konkurrentene sjalu.
Kontakt oss for mer informasjon og priser.

Effektiv sprekking av stein, berg og betong

Hirado N50

Hirados maskinbårne splittere, som er japansk-laget av høyeste kvalitet er tilgjengelige i 2 forskjellige design: N50W og R50W. Begge modellene er tilgjengelige for forskjellige bordiametere fra 76 mm og oppover. HIRADO kan på forespørsel også produsere disse modellene for andre borediametre enn de som er standard. Forskjellen mellom N50 og R50 er først og fremst bruddkraften. N50W er mer beregnet for vertikal gruvedrift, mens den kraftigere R50W-modellen også er beregnet for horisontal gruvedrift i stein. Tekniske data for disse modellene finner du lenger ned. Kontakt oss for mer informasjon og tilbud. Noen grunner til at du bør velge Hirado Splitter.
1. Bruddkraften til Hirado N50W og R50W er trolig den høyeste på markedet.
2. Returtrykket er høyere. Hvis steinen ikke brister, vil kilen ikke feste seg på grunn av det høyere returtrykket. Andre fabrikaters brukere har bare det samme trykket for trykk og retur.
3. Hirado splitter er utstyrt med avlastningsventiler for å hindre for mye trykk og skade splitteren. Andre merker mangler vanligvis ventiler for å regulere trykket. Hirado splitter krever ikke nøyaktig trykkjustering, den innebygde ventilen regulerer dette. Andre splittere på markedet krever trykkjustering fra gravemaskinen, noe som noen ganger kan være tungvint og tidkrevende.
4. Hirado hydraulisk splittere er utstyrt med manometer for gravemaskintrykkregulering og vedlikehold.
5. Hirado hydraulisk splittere er designet for enkelt vedlikehold. Bytte kile og  kileblekk er veldig enkelt og raskt.
6. Hirado hydraulisk splittere bruker 25 MPa arbeidstrykk, men fungerer ned til 22 MPa, som kan leveres av de fleste gravemaskiner, mens andre fabrikanter krever 35 MPa.